Uvjeti korištenja


Prihvaćanje uvjeta korištenja

Dobro došli na portal tvrtke Radio Sveti Ivan Zelina d.o.o.                                                                                          

Radio Sveti Ivan Zelina d.o.o. vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala Radio-Zelina 2.0.

 

Obveze korisnika pri korištenju portala Radio Zelina 2.0

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja usluga portala Radio Zelina 2.0, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

a) objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,

b) objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,

c) lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,

d) objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,

e) objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, "spam", lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajući navode ili tvrdnje

f) svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,

g) prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

Radio Sveti Ivan Zelina d.o.o. zadržava pravo ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim Uvjetima korištenja.

Radio Sveti Ivan Zelina d.o.o. pravo automatskog ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge portala uključivati reklame, te da će usluga uključivati raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke Radio Sveti Ivan Zelina d.o.o. neophodne za redovito obavještavanje posjetitelja portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja portala Radio Zelina 2.0.

Autorska prava

  • Svi članci i fotografije na domeni www.radiozelina.com vlasništvo su registriranog trgovačkog društva "Radio Sveti Ivan Zelina d.o.o.".
  • Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na portalu Radio Zelina dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 300 slovnih znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno, a ako je riječ o web stranici onda je obavezno i staviti link na originalni tekst ukoliko s direktorom trgovačkog društva Radio Sveti Ivan Zelina d.o.o. nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.
  • Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na domeni www.radiozelina.com prenese suprotno ovim pravilima protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak.

Registracijom za usluge portala Radio Zelina 2.0 korisnik dobiva podatke o korisničkom računu - korisničko ime i lozinku.

Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.

Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom servisa portala Radio Zelina 2.0

Radio Sveti Ivan Zelina d.o.o. nikada i ni pod kojim uvjetima neće od korisnika tražiti korisničke podatke, a što se osobito odnosi na lozinku. Radi identifikacije prilikom pružanja pomoći korisnicima, Radio Sveti Ivan Zelina d.o.o. može zatražiti e-mail adresu korisnika.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na portalu Radio Zelina 2.0 vode na stranice drugih web-stranica i servisa. Te stranice nisu pod kontrolom Radio Sveti Ivan Zelina d.o.o. i Radio Sveti Ivan Zelina d.o.o. nije odgovorna za sadržaj tih stranica niti za linkove na tim stranicama.

Poslovni odnos (što između ostalog uključuje korespondenciju, plaćanje, dostavu roba i usluga i sl.) između posjetitelja i oglašivača na i izvan portala Radio Zelina 2.0 isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača.

Radio Sveti Ivan Zelina d.o.o. nije odgovorna ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na svom portalu.

Ukidanje i zabrana korištenja usluga portala

Radio Sveti Ivan Zelina d.o.o. zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja vašeg korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koju ste registrirani, a bez prethodne najave i/ili obrazloženja.

Radio Sveti Ivan Zelina d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

Napomena

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju biti objavljeni na internetskom portalu Radio Zelina 2.0. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal portalu Radio Zelina 2.0 jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Portal Radio Zelina 2.0 poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala portalu. Radio Zelina 2.0 iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima portala Radio Zelina 2.0

Promjene uvjeta korištenja

Radio Sveti Ivan Zelina d.o.o. zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja portala. Svaka promjena bit će objavljena na adresi www.radiozelina.com

Radio Sveti Ivan Zelina d.o.o. će povremeno putem www.radiozelina.com obavijestiti posjetitelje o važnim izmjenama i dopunama Uvjeta korištenja.

Osoba ovlaštena za zastupanje

Stjepan Šagovac, OIB: 15390631795
Sveti Ivan Zelina, Ljudevita Gaja 5 - direktor
- zastupa društvo pojedinačno i samostalno
Trenutno u eteru Radio Zeline:
PROGRAM UZIVO
Kako slušati Live streaming?

Vremenska prognoza

Detaljna vremenska prognoza za Zelinu »

Vaš glas

Ima li Zelina potrebe za lokalnom radio postajom?

Da, lokalne informacije svaki dan
Ovdje sam došao samo kliknuti - Ne

Financije

Hrvatska narodna banka

na dan 14.10.2015.
1 AUD 4,888956 kn
1 CAD 5,127417 kn
1 CHF 6,974827 kn
1 CZK 0,281180 kn
1 DKK 1,021539 kn
1 EUR 7,621393 kn
1 GBP 10,206767 kn
100 HUF 2,448798 kn
100 JPY 5,596147 kn
1 NOK 0,826248 kn
1 PLN 1,801237 kn
1 SEK 0,824549 kn
1 USD 6,693653 kn

Kalkulator Valuta

HNB

Kino program

moj-film.hr - kompletan kino program